Flying Stars komen naar De Bult

Geplaatst op: 09-01-2014

Bijzonder optreden cabaretgroep The Flying Stars

Ter Idzard - The Flying Stars komen naar het dorpshuis De Bult in Ter Idzard. Deze Stellingwerfse revue-groep komt met het nieuwe programma met sketches en liedjes in de Stellingwerfse streektaal op zaterdag 1 februari 2014 om 20.00 uur.

 

Reactie van de Flying Stars:

“In november jongstleden is dorpshuis De Bult in Ter Idzard opnieuw geopend/in gebruik genomen.  Het resultaat van vele vrijwilligers mag er zijn en met vereende krachten is het dorpshuis omgetoverd in een dorpscentrum. Het bruist op Ter Idzard en om dit kracht bij te zetten hebben ze ons gevraagd een uitvoering te verzorgen op zaterdag 1 februari 2014. Wij als The Flying Stars zijn kind aan huis bij De Bult. Onze voorbereidingen vinden daar plaats en onze eerste try out van het jaarlijkse nieuwe programma vindt daar ook plaats. Wij hopen dan ook dat wij een ‘steentje’ kunnen bijdragen aan de functie van het dorpshuis: gezellig samenzijn”.

 

De entree is € 10,00 per persoon, inclusief een kopje koffie/thee. De kaarten zijn te verkrijgen bij: Paul Schokker (0561-689002) of Yvonne Doeven (0561-617901) of aan de zaal.

 

(Foto: Lenus van der Broek).