Dorpsquiz 2007

Geplaatst op: 04-02-2007

Op vrijdag 2 maart gaat de jaarlijkse dorpsquiz alweer voor de 20ste keer van start.

Wij hopen er dan een klein feestje van te kunnen maken, want wij vinden dat 20 jaar toch wel een mijlpaal is, om even bij stil te staan.

Jullie worden hierbij dan ook uitgenodigd om er samen met jullie ploeg een geweldige avond van te maken, want zonder jullie kunnen we niet!

Vanaf 20.00 uur zijn jullie dan ook weer welkom in het dorpshuis 'De Bult' in Ter Idzard.

De opgave voor deze avond is mogelijk vanaf 1 februari t/m 19 februari.

Misschien wel weer ten overvloede, wacht niet tot het laatste moment met de opgave (dit is 19 februari), want er is maar plaats voor 31 ploegen en vol is vol!

Ook degene die geen ploeg (5 personen) bij elkaar kunnen krijgen maar toch graag mee willen doen, kunnen zich weer individueel aanmelden en worden dan door ons ingedeeld. Ook voor jullie geldt, geef je op tijd op!

De kosten voor deze avond zijn: € 1,50 per persoon of € 7,50 per team.

Ook de jongeren die op de middelbare school zitten, zijn op deze avond weer van harte welkom, alleen of per ploeg, geef je op!!

Mochten er echter ploegen zijn die ’s avonds geen 5 personen hebben, meldt dit dan a.u.b. ’s middags bij ons zodat wij nog wat kunnen ondernemen voor die mensen die ook nog graag mee willen doen.

Verder willen wij toch ook nog even onder de aandacht brengen dat wij het op zo’n avond niet allemaal alleen kunnen doen, daarvoor is de opkomst gewoonweg te groot. Wij hebben dan ook ieder jaar, zo ook dit jaar, weer de hulp van de Feestcommissie en onze eigen aanhang nodig. Wij willen hen hierbij dan ook alvast hartelijk bedanken voor hun geweldige steun en inzet van de afgelopen 20 jaar.

Wij zien jullie dan ook graag, alleen, of met je groep op 2 maart in het dorpshuis, en dat we er met z’n allen maar een heel gezellige avond van mogen maken.

De Quizcommissie Ter Idzard,

Trix Meijners, Suze Sanders en ‘Spreekstalmeester’ Hans van den Berg.

Let op:

Opgave is mogelijk t/m 19 februari bij: Trix Meyners tel: 612461.

Bijgaand een paar foto's van de dopsquiz 2006.